Cirkus: DËSHTOI TENDERI I 11 PËR KRIPORE

Solana Ulcinj, Kriporja UlqinNë tenderin e 11 për shitjen e tërë pronës së Kripores, me çmim fillestar prej 179 milion euro, nuk mbërriti asnjë ofertë.

Nga administrata e falimentimit për agjencinë Mina-bussines kanë deklaruar që më vonë do të sjellin vendimin mbi kushtet, mënyrën dhe kohën e shitjes së ardhshme.

Këtë vit në Kripore, e cila feston tetë dekada ekzistencë, nuk kishte grumbullim të kristaleve të kripës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…