Çmimet e karburanteve: TË NJËJTA DHE NË DY JAVËT E ARDHSHME

Çmimet me pakicë të karburantit në Mal të Zi do të mbesin të njëjta edhe për dy javët e ardhshme, është deklaruar për agjencinë Mina nga Ministria e ekonomisë.

Eurosuper pa plumb 98 dhe 95 vazhdon të kushtoj 1.41, përkatësisht 1.38, derisa eurodizeli do të jetë 1.29.

Çmimet me pakicë të karburanteve në Mal të Zi për herë të fundit kanë ndryshuar me 17 korrik, kur u shtrenjtua eurodizeli dhe vaji për djegie katër dhe pesë cent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…