Çmimet rriten: SHUMË ARTIKUJ U SHTRENJTUAN 20 PËR QIND

Ky vit filloi me rritjen e pagave, por edhe me çmime më të shtrenjta. Kjo më së miri shihet në dyqanet ushqimore, si dhe në tregun e gjelbër në Ulqin.

Shumica e artikujve u shtrenjtua rreth 20 për qind, duke përfshirë bukën, bulmetin, vezët, perimet…

“Për shkak të shtrenjtimit të karburantit, nuk ekziston asgjë që është imune ndaj rritjes së çmimeve. Para së gjithash për arsye se ne jemi të varur nga importi”, thonë tregtarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”