“Çmimi është i Drejtë/The Price is Right” – Një Shkëlqim për Malin e Zi dhe Ulqinin!

Komunikat për shtyp
Mundësi e jashtëzakonshme dhe shkëlqim në një nga emisionet më të dashura të lojërave në SHBA, “Çmimi është i Drejtë/The Price is Right”! Së bashku me ofertën fantastike nga Vancouveri, u shfaqëm #Mali i Zi dhe “The New Mediteran” në një audienca globale, duke theksuar bukurinë dhe mahninë e destinacionit tonë të pasur.
Falë partneritetit të Hotelit Mediteran me “The Price is Right,” kemi pasur mundësinë të shohim prezantimin e Ulqinit dhe Malit e Zi si një destinacion që duhet të vizitohet, duke ofruar përvoja të paharrueshme dhe peizazhe mahnitëse. Si pjesë e paketës fituese, pjesëmarrësit e lumtur u kënaqën me çmimin që perfshin qëndrim në Hotelin e mrekullueshëm të ri Mediteran, duke përfshirë veten në luksin dhe mikpritjen e re të Ulqinit.
Nga Hotel Mediteran deklarojnë: “Jemi krenarë që kemi luajtur një rol në theksimin e ofertës së Ulqinit dhe të Malit të Zi ne tregun Amerikan dhe jemi të sigurt se kjo ekspozitë do të sjellë një numër të pafundëm udhëtarësh në bregdetin tonë!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…