Cungu: ADMINISTRATA JONË MË E MIRA NË VEND; ABAZOVIQ: AJO ËSHTË MË E DOBËTA

Opstina-UlcinjKryetari i Forcës së re demokratike dhe kryetari i Ulqinit Nazif Cungu ka deklaruar që kjo parti kishte administraten më të mirë lokale në vend. „Zyra jonë për projekte ndërkombëtare është shpallur për më të mirën në Mal të Zi“, tha ai për „Dnevne novine“. Ai shprehu gatishmërinë që qytetarët do ti japin besim prapë këtij grupacioni politik. „Shpresoi në rezultatet më të mira se në zgjedhjet e kaluara“, shtoi Cungu.

Por, bartësi i listës i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq për këtë gazetë ka thënë që administrata e Cungut „ishte bindshëm më e ngathëta që prej futjes së pluralizmit, vendimet e së cilës janë hedhur poshtë në gjyqe“.

„Nga ky qytet njerëzit ikin, ndërsa Ulqini këtë se ka merituar, sidomos nuk e ka merituar që ta udhëheqin njerëzit emrat e të cilëve lidhen me veprimet korruptive dhe aferat e ndryshme“, theksoi Abazoviq duke cekur se Ulqini është qytet i cili edhe në kohët më të vështira ka kultivuar shpirt opozitar dhe i cili është i gatshëm për ndryshime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar

Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE
Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE

U lutemi që në kontejnerët për mbeturina shetpiake të mos hidhni materiale ndezëse apo material të ndezur. Në këtë rast patëm problem një eksplozion mbrenda kamionit për transportin e mbeturinave ku hiri

Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA
Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA

Fundjavën që shkoi OJQ Horizonti i Ri realizoi edhe një sesion trajnues me të rinjtë nga Malësia dhe Ulqini. Mysafir ligjërues në këtë aktivitet ishte gazetari Ismet Kallaba, i cili për vijuesit e programit

Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË
Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË

Studentët e vitit të pestë dhe profesorët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) të Universitetit Politeknik të Tiranës, qëndruan këtë fundjavë në Ulqin. Arsyeja e vizitës ishte detyra e tyre

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 30 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Në periudhën prej orës 8 deri në 15,00 – Pistulli,