CUNGU: JAM KREJTËSISHT I BEFASUAR ME VENDIMIN E UDSH-së

cungu-optuzio-bivsu-vlast-ucjene-korupciju-bezakonje-slika-102398Kryetari i Forcës së re demokratike Nazif Cungu ka deklaruar që është i befasuar me vendimin e Unionit demokratik të Shqiptarëve të lëshoj negociatat me partitë shqiptare për formimin e pushtetit në Ulqin, mëson Portali UL-info.

Ai mbas takimit me përfaqësuesit e koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” ka thënë grupi i përbashkët i Forces, koalicionit të Gjekes dhe UDSH dje kanë përgatitur marrëveshjen politike për koalicion.

Cungu ka konfirmuar që gjatë ditës së sotme është takuar me përfaqësuesit e PDS-së së Ulqinit, si dhe shtoi që prapë do të ftoj drejtuesit e UDSH-së në negociata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…