Cungu mbi skandalin në FB: NUK I DI TË GJITHA DETAJET

cungu-optuzio-bivsu-vlast-ucjene-korupciju-bezakonje-slika-102398Lideri i Forcës së re demokratike Nazif Cungu dje në deklaratat e veta për “Vijesti” dhe “Dan” ka komentuar mesazhet ofenduese të drejtuara gazetarit Mustafa Canka nga profili i rrejshëm në FB.

“Jam i informuar mbi kërcënimet që janë dërguar Cankes, por nuk i di të gjitha detajet”, tha Cungu për “Dan”.

Ai theksoi që nuk i lexon tekstet e Cankes dhe nuk di si e ka komentuar atë rast, por që dyshimet e gazetarit që mbas të gjithë kësaj qëndrojnë fanatikët partiak të afërt me Forcën, nuk janë në rregull. “Dyshimet janë një, ndërsa faktet diçka tjetër. Ndoshta Canka dëshiron publicitet. Gjithsesi do të informohem për çfarë bëhet fjalë dhe do të prononcohem pastaj”, tha ai.

“Kush ka kërcënuar kë? Me të vërtet nuk jam në ngjarje”, tha Cungu për “Vijesti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do