Cungu: NUK ËSHTË ASGJË DYSHUESE PËR SHAS

Reagimi-i-Selim-Resulbegoviqit-ndaj-deklarates-të-CungutKryetari i komunës së Ulqinit dhe lideri i Forcës së re demokratike Nazif Cungu tha që në Studimin e lokacionit për Shas nuk ka asgjë dyshuese. “Këtë dokument e ka përgatitur pushteti i kaluar, ndërsa Kuvendi komunal njëzëri e ka miratuar”, tha ai për “Vijesti”.

Nënkryetari i komunës Selim Resulbegoviq ka akuzuar Cungum që me Studimin e lokacionit për Shas në mënyrë të paligjshme ka zaptuar 32 mijë metër katror të pronës shtetërore me çka e ka dëmtuar shtetin për miliona eurosh.

Cungu tha që mbasi që e ka ble pronën në Shas ka dorëzuar kërkesën për punimin e Studimit të lokacionit për atë tokë. “Studimi ka përfshirë pjesën më të gjerë duke përfshirë dhe ato 32 mijë metër katrorë me të cilat unë nuk kam të bëj ama bash asgjë. Në fund të fundit, Studimi ka kaluar procedurën komplete të miratimit duke filluar nga fitimi i pëlqimit të Qeverisë së Malit të Zi“, shtoi ai.

„Vijesti“ vlerësojnë që me akuzat më të reja Cungu dhe Resulbegoviq kanë hapur „kutinë e Pandorës“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do

Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT
Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT

  Sot, para zyrtarëve të Vetëqeverisjes Lokale, institucioneve publike dhe aktorëve të tjerë vendorë, prezantuam dokumentin PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJVE. Ky plan paraqet një vlerë të

Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT
Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT

Mexhlisi i Bashkësisë Islame Ulqin në bashkëpunim me organizatën Horizonti – Qendra për mirëkuptin ndërkulturorë Ju fton të merrni pjesë në Tribunë Islame dhe promovim të librit „Dilemat bashkëkohore

Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë
Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë

U bënë shtatë vjet  nga vdekja e parakohshme,   në moshën 56 vjeçare,  të Husein Bato Dukaj, regjisorit të parë të shkolluar  në Mal të Zi, me të cilin kam punuar disa vite  në TVMZ.  Dhe këtë përvjetor

Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË
Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË

Për shkak të valës tropikale dhe temperaturave jashtëzakonisht të larta, alarmi meteorologjik portokalli është në fuqi dhe në ditët në vijim do të jetë shumë nxehtë, ndërsa gjatë fundjavës temperatura