Cungu: PSE I TËRHOQA TË GJITHA PIKAT E PROPOZUATA TË RENDIT TË DITËS

cungu-optuzio-bivsu-vlast-ucjene-korupciju-bezakonje-slika-102398Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu të hënën, menjëherë mbas dorëzimit të iniciativës për shkurtim të mandatit të këshilltarëve të Kuvendit komunal të Ulqinit, i ka tërhequr të gjitha pikat nga rendi i ditës i mbledhjes të caktuar më 12 nëntor. “Disa nga pikat i kam dorëzuar para pesë muajve duke përfshirë dhe Raportin e punës të kryetarit të komunës. Është krejtësisht e pakuptimtë që tani të flasim për pikat e rregullta kur kampanja pothuajse ka filluar”, tha Cungu për “Pobjeda” duke theksuar që “zgjedhjet duket të shpallen sa më parë në mënyrë që pushteti i ri të formohet para fillimit të përgatitjeve për sezonin e ri”.

Sipas fjalëve të tija, mbas mbajtjes të mbledhjes së Kuvendit në të cilën këshilltarëve do të ju shkurtohet mandati, e deri në mbajtjen e zgjedhjeve të reja, do të mbahet mbledhja e rregullt e Parlamentit komunal.

“Pobjeda” thekson që data më e mundshme për mbajtjen  e zgjedhjeve të jashtëzakonshme në Ulqin është 26 janari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të marten, më 27 dhe 28 qershor, në periudhën, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet e mëposhtme: të hënën,

Të hënën vazhdimi i mbledhjes të KK: NË REND TË DITËS EDHE ZGJEDHJA E NËNKRYETARËVE
Të hënën vazhdimi i mbledhjes të KK: NË REND TË DITËS EDHE ZGJEDHJA E NËNKRYETARËVE

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Ardian Mavriq caktoi për të hënën, datë 27.06.2022., me fillim nga ora 11:00, vazhdimin e mbledhjes së Dytë të seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,