Cungu: RRETH OBJEKTIT NË RANË ÇDO GJË E LIGJSHME DHE TRANSPARENTE

cungu-optuzio-bivsu-vlast-ucjene-korupciju-bezakonje-slika-102398Ish kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu ka deklaruar që puna rreth ndërtimit të parkingut në Ranë, përball “Hollegros”, është krejtësisht e ligjshme dhe transparente. “Çdo gjë është bërë në bazë të ligjit dhe në pajtim me Programin e rregullimit të hapësirës. Ato njerëz që tani flasin për këtë gjë, votuan për të, por si duket nuk e kanë lexuar materialin”, tha Cungu për “Vijesti”.

Ai në kohën e shpalljes së tenderit dhe fillimit të ndërtimit të këtij objekt ishte kryetari i komunës së Ulqinit.

“Nëse dhe kur të vendosim që ta japim me qira, do të jetë krejtësisht transparente, si deri tani”, tha Cungu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…