CZIP: QEVERIA DËSHIRON QË KOMUNA E ULQINIT TË KUJDESET PËR KRIPOREN

Kriporja, Solana 7Nga Qendra për mbrojtjen dhe hulumtimin e shpendëve (CZIP) është njoftuar se Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit tenton që të kyç aktivisht qeverisjen lokale në mënyrë që ajo të marrë përsipër kujdesin për Kriporen.

Shtohet që para dy javëve në mënyrë të suksesshme janë kryer punimet në riparimin e pompës 16 e cila ka rëndësi vitale për ekosistemin e Kripores.

Nga Komuna e Ulqinit është paralajmëruar që të premten, më 11.12.2015, në ora 11, në Sallën e madhe të Kuvendit do të mbahet shqyrtimi publik qendror mbi Draftin për shpalljen e Kripores përmendore të natyrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…