CZIP: TË SHTUNËN EKSKURSION FALAS NË KRIPORE

Rosat, Patke, Kriporja, SolanaQendra për mbrojtjen dhe studimin e Zogjve këtë javë tradicionalisht feston vëzhgimin evropian të zogjve gjatë fundjavës duke organizuar një ekskursion falas në Kriporen e Ulqinit për të gjithë dashamirët e natyrës dhe shpendëve. Ekskursioni është planifikuar për më 30 shtator!

Si edhe vitëve më parë, do të bashkohemi te gjith tek porta e fabrikës në orën 10:00.

Vizita zgjat rreth 4 orë dhe varet nga numri i pjesëmarrësve. Ju lusim që të organizoni vetë për transport si dhe pije freskuese dhe ushqim.😊
Bjerëni FËMIJËT tuaj, Dyrbit dhe Dylbit që të njoftohen me bukurit dhe pasurin e Kriporës se Ulqinit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…