Dabovic: ME ZGJIDHJE TË MIRA TË PLANIFIKOHEN INVESTIMET DHE ZHVILLIMI I HAPËSIRËS

Aleksandar Sandro DabovicSi çdo qytet tjetër në bregdetin e Malit të Zi, edhe Ulqini ka ulur në një mase “ritmin” në fushën e infrastrukturës së ndërtimit, planifikimit hapësinor dhe investimeve në përgjithësi, për shkak të situatës së re në nivelin global.

Fusha e ndërtimit, si një degë e zhvillimit, funksionon pa probleme, sipas respektimit të rreptë të urdhrave dhe rekomandimeve të Qeverisë së Malit të Zi dhe TKN dhe kështu vazhdon të përmirësojë vazhdimisht standardin e jetës.

Planifikimi i investimeve dhe zhvillimi i hapësirës nuk duhet të jenë ne stagnim, por veçanërisht të avancohet duke bërë hapin e duhur për të tejëkaluar situatën e re më zgjidhje të mira që do të ecin në hap më ekologjinë mjedisore, higjenën njerëzore dhe parandalimin e sëmundjeve.

Inkurajoj dhe mbështes çdo investim që, në këto kohë me një fuqi punëtore të dobësuar, vazhdon realizimin e tij, që kundërshton stagnim të zhvillimit. Kjo dëshmon se njeriu dhe njerëzimi e dinë, mundët dhe don të ecë më tej.

Inkurajoj dhe mbështes të gjithë investitorët tanë që planifikojnë të zhvillojnë mjedisin tonë në turizëm dhe në fusha të tjera, me shpresën se standardet mjedisore dhe shëndetësore do të vendosen të parat në planifikimin e tyre për jetën më të mirë të të gjithë qytetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer