Dakordohet pushteti në Tuz: NË KOALICION PDS, PB, UDSH DHE SD

Komuna e Tuzit, Opstina TuziPushtetin e ri komunal në Tuz do ta përbëjnë Partisë Demokratike të Socialistëve, Partia Boshnjake, Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Socialdemokratët.

Ato në Parlamentin vendor do të kenë 20 nga gjithsej 32 vende këshilltarësh.

Kryetari i Komunës në kuadër të kryeqytetit do të jetë Marjan Junçaj nga PDS, ndërsa kryetar i Kuvendit do të jetë Fadil Kajoshaj nga UDSH.

Alternativa Shqiptare, e cila ka shtatë këshilltarë, nuk do të jetë pjesë e pushtetit, sepse nuk u pranua kërkesa e saj që përfaqësuesi i tyre të jetë kryetar i Kuvendit.

Në opozitë do të jetë edhe Lidhja Demokratike me tre dhe Demokratët me dy këshilltarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…