Damjanoviq: GVOZDENOVIQ TË MERRET NË PYETJE PËR SHKAK TË “GALEBIT”

Aleksandar DamjanovicKryetari i Këshillit për ekonomi në Kuvendin e Malit të Zi dhe funksionari i lartë i Partisë socialiste popullore Aleksandar Damjanoviq ka thënë se duhet marr në pyetje kontrolluese ministrin e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq edhe për rastin e hotelit “Galeb”.

“”Bëhet fjalë për, e thënë bukur, tallje me shtetin dhe komunën e Ulqinit. Sepse hoteli “Galeb” pa asnjëfarë arsyeje është shembur dhe atje tash një dekadë kemi parking të egër”, tha Damjanoviq.

Ai shtoi se është i sigurt që, sikur problemi në këtë rast të ishte shteti, investitori do ta hidhte në barrën e buxhetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…