“Dan”: FLAMURI SHQIPTAR NË KISHËN E RUMISË

Crkva na RumijiFlamuri shqiptar dje për disa orë ishte i ngritur në kishën në Rumi. Dyshohet që flamurin në këtë objekt fetar e ka vendosur dikush nga pjesëtarët e ngritjes në Rumi të cilën e ka organizuar Shoqata e bjeshkatarëve “Rumia” nga Ulqini, shkruan “Dan”.

Thuhet që pas disa orëve flamuri u hoq.

Në maje të Rumisë dje ishin rreth 130 persona, ndërsa disa nga to na kanë thënë “që qartë bëhet fjalë për provokim”. “Siç është provokim vendosja e objektit prej metalit në maje të Rumisë në vitin 2005, edhe ky gjesti i djeshëm është provokim i pastër”, vlerësojnë bashkëbiseduesit tanë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…