„Dan“: HAPET HETIMI KUNDËR GJEKES

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaInspektorët e policisë kriminale kanë hapur para dhjetë ditëve hetimin kundër kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka për shkak të transaksioneve të dyshimta nga koha kur ishte në krye të Ujësjellësit, shkruan „Dan“.

Inspektorët dyshojnë, siç thuhet, që paratë të cilat janë paguar kanë përfunduar tek votuesit e Partisë demokratike, si dhe pritet që të gjitha kontrollet do të përfundojnë deri në fund të këtij muaji.

Gjeka tha për „Dan“ që nuk është i informuar për inicimin e ndonjë hetimi. „Nuk më ka thirr askush nga policia apo prokuroria“, theksoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…