„Dan”: HETIM NDAJ SHEFAVE TË POLICISË SË ULQINIT

reg-ulcinjska-policijaProkuroria e Ulqinit ka pranuar padinë penale të cilën e nisi grupi i qytetarëve që udhëheqësit dhe punonjësit e policisë me vite në mënyrë të paligjshme kanë marrë mjete nga qytetarët dhe ndërmarrjet, shkruan “Dan”.

Padia, siç theksohet, është pranuar ndaj shefit të policisë Rudolf Elezoviq, ndihmës komandantin Boro Gjukanoviq dhe inspektorit Radmilo Smoloviq.

Ata në prokurori kanë mohuar veprën penale e cila iu ngarkohet duke theksuar që nga mjetet të cilat i kanë fituar nga qytetarët kanë blerë gjërat të cilat janë në ndihmë të të gjithëve.

Në prokurori thuhet që në mesin e atyre që kanë dhënë para janë edhe personat të cilët janë dënuar për vepra të rënda penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë