“Dan”: PESHKATARËT E BUNËS PARALAJMËROJNË PROTESTË TË MADHE

Bojana, BunaPeshkatarët e Ulqinit kanë paralajmëruar protestë të madh mbasi që Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave ka publikuar shpalljen publike për qiramarrje të tokës për 120 objekte në brigjet e lumit Buna, shkruan “Dan”.

Kjo gazetë shkruan se nga OJQ “Peshkatarët nga Buna” kanë thënë se kanë vendosur të bëjnë këtë hap pasi që gjatë këtyre javëve dështuan të gjithë tentativat që të parandalohet qëllimi që përveç shtëpizave të shumta edhe ato të peshkatarëve të dalin në tender.

Ato theksojnë se përveç protestave në të hapur dhe angazhimit të avokatëve nuk ju mbetet asgjë tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…