“Dan”: PROKURORIA HAPI HETIMIN PËR RASTIN SHAS

Sud-Gjykata-GjyqiProkuroria e lartë shtetërore ka lajmëruar që ka formuar lëndën dhe me udhëzime për veprim ja ka dorëzuar në kompetencë Prokurorisë themelore shtetërore në Ulqin.

“Ato duhet të japin vlerësimin për ekzistencën e veprës penale për të cilën ndiqet sipas detyrës zyrtare dhe në procedurën e hetim të ndërmerren të gjitha veprimet operative dhe hetimore me qëllim zbardhjen e të gjitha fakteve dhe rrethanave në lidhje me punimin e Studimit të lokacionit për Shas, pretendimin për disponim me 32 mijë metër katror pronë shtetërore, si dhe ligjshmërinë e procedurës së ndryshimit të Planit detaj urbanistik për këtë lokalitet”, thuhet në përgjigjen të cilën në pyetjen e “Dan-it” e dha u.d. të prokurorit të lartë shtetëror në Mal të Zi Veselin Vuçkoviq.

Vendimi i prokurorisë erdhi mbasi akuzave reciproke të cilat në debatin televiziv të shtunën i shkëmbyen kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu dhe nënkryetari i komunës Selim Resulbegoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT
Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

Të martën, më 28 qershor 2022, rreth orës 16.00 gjatë punimeve të një kontraktori të papërgjegjëshëm është dëmtuar tubi kryesor i ujësjellësit në Fushën e Ulqinit, është njoftuar Portali Ul-info nga NP

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 qershor, në periudhën nga ora 09 deri në 15:00, pa energji elektrike do të jenë pjesa e qendrës së Katërkollës.

Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL
Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL

Me propozim të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, Kuvendi i Komunës të hënën zgjodhi dy nënkryetarë. Ata janë Beqir Sella, funksionar i PD-së dhe Sabr Sallaj, ndryshe nënkryetar i Forcës

Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR
Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

  Qeveria e Malit të Zi ka bërë të ditur zyrtarisht se presin një sezon dukshëm më të mirë se vitin e kaluar. “Të gjithë treguesit që kemi flasin në favor të kësaj, se sigurisht që jemi 60% më mirë

Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL
Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL

Gani ende nuk i ka mbushur shtatë vjetë.Një ditë u nis prej shtëpie. Nuk i tregoi askuj se ku po shkon. Komshitë Shyqyrija, Kimetja dhe Zhelko e vrejtën se ishte në rrugë. Pas një kohe prindërit e tij