„Dan“: REALIZIMI I BUXHETIT TË KOMUNËS SË ULQINIT RRETH 40 PËR QIND!?

Sead OsmanovicKëtë vit Komuna e Ulqinit ka arritur realizimin më të dobët të buxhetit në dekadën e fundit, shkruan „Dan“.

Duke u thirr në fjalët e Sekretarit për buxhet dhe financa Sead Osmanoviq, kjo gazetë shkruan se buxheti u realizua në masën prej rreth gjashtë milion euro, ose rreth 40 për qind.

Plani ishte që në arkën e komunës të grumbullohen 15,37 milion euro.

Osmanoviq tha se janë të kënaqur me pjesën operative të buxhetit, sepse ajo është për një çerek më e lartë se vitin e kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…