„Dan“: RRITEN KËRKESAT NDAJ ORGANIZATES TURISTIKE ULQIN

Gjyqesori, Gjykatesi, Gjykata, Gjyqi, Sudija, Sud, Tuzilastvo, Prokuroria, TuziocGazeta „Dan“ shkruan se sot në Gjykatën themelore në Ulqin do të vazhdohet gjykimi për dy paditë kundër Organizatës turistike.

Sipas njërës padi katër punëtor të këtij institucion kërkojnë mbi 100 mijë euro nga OT për shkak të largimit të paligjshëm nga puna në vitin 2012. Kontesti i dytë kundër OT-së ka të bëjë me padinë e ish drejtorit të saj Ali Rexha.

„Dan“ shkruan se Sami Misheri, avokati i mëparshëm i OT-së, dorëzoi faturën me vlerë nëntë mijë euro për punën e mëparshme duke theksuar se ky institucion i ka borxh edhe gjashtë mijë euro.

Shtoht që policia akoma po punon në zbardhjen e vjedhjes së 3100 eurosh nga hapësirat e OT-së, para të mbledhura nga taksa e banimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet