“Dan”: TË MËRKURËN MBLEDHJA E KËSHILLIT TË PDS-ës TË ULQINIT

Loro Nrekiq, Ljoro NrekicMbledhja e Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve duhet të mbahet të mërkurën. Atëherë do të bëhet fjalë për ndërrimin e kryetarit të këtij trup Loro Nrekiq edhe për kërkesën drejtuar liderit të PDS-së Millo Gjukanoviq të zëvendësojë Sanja Vllahoviq nga funksioni i koordinatorit të Kryesisë për Ulqin, shkruan “Dan”.

Kjo gazetë shkruan që kjo mbledhje mbahet praktikisht dy muaj mbasi që është përshkallëzuar konflikti në këshillin komunal të PDS-së.

Në mbledhjen e fundit të Kryesisë së partisë është arritur përfundimi që urgjentisht duhet të zgjidhet çështja në këshillin e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…