“Dan”: VANDALËT SHKATËRRUAN PANORAMËN MBI VALDANOS

Vidikovac ValdanosDy lokacione me vlerë të Organizatës Turistike Ulqin, panorama mbi gjirin e Valdanosit dhe palestra në natyrë në Pyllin e Pishave, janë devastuar plotësisht për më pak se tre vite prej kur janë ndërtuar dhe janë hapur solemnisht, shkruan “Dan”.

Siç theksohet, ato momentalisht nuk i ngjajnë objekteve siç ishin kur u ndërtuan, sepse praktikisht është thyer ose shkatërruar çdo gjë përveç konstruksioneve të forta.

Shtohet se tani vandalët e panjohur në Panoramë kanë thyer gardhin prej xhami, panelin diellor, ndriçimin led, karikuesit për telefonë celular dhe koneksionin e internetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…