“Dan”: VETËM TË MËRKURËN PESË SULME TË QENVE ENDACAK

Qeni, PasNë Ulqin ditët e kaluara janë lajmëruar disa sulme të qenve endacak ndaj qytetarëve, shkruan gazeta ditore “Dan”.

Siç theksohet, vetëm të mërkurën në disa lokacione janë shënuar pesë raste ku si pasojë u lënduan lehtë po aq persona.

“Organet kompetente pohojnë se po përpiqen që qentë endacak ti largojnë nga rrugët, që po vijon prokurimi me vlerë të ulët për përkujdesjen mjekësore të kafshëve që janë në azil për qenë dhe se për këtë qëllim Komuna do të ndajë rreth pesë mijë euro”, shkruan kjo gazetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…