Darmanoviq: PAK A SHUMË ËSHTË E SIGURT SE ABAZOVIQI DO TË JETË KRYEMINISTRI I RI

Profesori në Fakultetin e Shkencave Politike dhe ish-shefi i diplomacisë malazeze, Srgjan Darmanoviq deklaroi se është vështirë të thuhet se cilat do të jenë zgjidhet kadrovike në Qeverinë e re të Malit të Zi.

Ai tha se pak a shumë dihet dhe se është pothuajse e sigurt që kryeministër do të jetë lideri i Lëvizjes Qytetare URA Dritan Abazoviq.

Në deklaratën për N1 TV nga Sarajeva, Darmanoviq theksoi se në përbërjen e qeverisë së re me siguri do të hyjnë partitë e pakicave, por jo Fronti Demokratik.

“Koncepti është që Fronti Demokratik mos të jetë pjesë e saj, ndërsa nuk është në interesin e atyre që dëshirojnë qeveri të re që qeveria aktuale të qëndrojë gjatë në mandatin teknik”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…