Deçan: NREKIQ HAP PANAIRIN VEROR

IMG-360cabb729e8fd9ed59426afdf7cb41f-VKryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq dhe zëvendësministrja e zhvillimit rajonal të Kosovës Magbule Shkodra hapen solemnisht të premten „Panairin Veror 2018“ në Deçan.

Nrekiq udhëhoqi delegacionin e Komunës së Ulqinit në të cilin ishin edhe nënkryetarja e Komunës së Ulqinit Hadixha Gjoni dhe drejtori i Organizatës Turistike Fatmir Gjeka.

Ato në Deçan qëndruan me ftesë të kryetarit të Komunsë Bashkim Ramosaj, i cili javën e kaluar vizitoi Ulqinin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…