Deklarata audio e ministrit Gvozdenoviq

Kliko këtu për ta ndëgjuar

 

Kryetari i komunës së Ulqinit na informoi për progresin që u realizua ku në ditën e sotme numri i turistëve në Ulqin është më i madh për rreth 20 për qind se vitin e kaluar, çka dëshmon për sezon të suksesshëm turistik që ndodh në Mal të Zi. (Ministri Branimir Gvozdenoviq, deklarata për medie, ndërtesa e komunës së Ulqinit, 22 gusht 2013)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…