Demokratët: MERRET RËRA NGA BUNA, KUSH I MERR PARATË?

Racva Bojana, BunaMali i Zi Demokratik pyeti të shtunën drejtorin e Ndërmarrjes Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare Predrag Jellushiq a e din se ku shkojnë paratë nga rërë që nxirret nga shtrati i lumit Buna, në bazë të kontratës me Të Mirat Detare?

“Rërën e nxjerr kompania private në mënyrë që grykëderdhja e Bunës të mbetet e hapur. Për këtë gjë Të Mirat Detare paguajnë 800.000 euro, për rëra që nxirret vazhdimisht transportohet pak nga pak, ku dhe kujt, për momentin është sekret”, thuhet në kumtesën e kësaj parti.

Demokratët vlerësojnë se fitimi nga rëra është rreth dy milion euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…