Deponia “Mozhura”: KOMUNALJA NGA ULQINI NUK PAGUAN DETYRIMET

deponija-mozura04Kuvendi komunal i Tivarit ka miratuar dje raportin e punës të deponisë sanitare “Mozhura” për Tivar dhe Ulqin, derisa nuk ka që kjo pikë të vendoset në rendin e ditës së Parlamentit të Ulqinit.

Për më tepër sepse KK i Tivarit njëzëri ka vendosur që duhet të rishqyrtohet kontrata për themelimin e “Mozhurit”, sepse Ndërmarrja publike komunale në Ulqin nuk paguan detyrimet e veta.

Kjo ndërmarrje, për të cilën nuk dihet a është ndërkomunale apo regjionale, sepse mbeturinat aty i hedhin edhe nga Budva, Tivati, Kotorri dhe Berane, do ta përfundojë vitin 2014 me mbi një milion euro përfitime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci