Deponia: “MOZHURI” PUNON PËRTEJ KAPACITETIT, NGA AI PËRHAPET METANI

Deponia, DeponijaNga deponia e përbashkët “Mozhur” përhapet gazi metan i cili krijohet me kalbjen e mbeturinave dhe përhapet nëpër vendbanimet përreth për shkak të rrymave të ajrit, është deklaruar mbas përfundimit të projektit “Menaxhimi i mbeturinave në komunat Tivar dhe Ulqin”.

Ky projekt, siç transmeton “Vijesti”, është realizuar nga Shoqata e artistëve “Vizioni”, me përkrahjen e Ambasadës së SHBA.

Po ashtu thuhet se deponia punon përtej kapacitetit, sepse në te mesatarisht në dit sillen rreth 100 ton mbeturina më shumë seç është parashikuar me plan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…