Dervishi: AKTIVITETE TË SHUMTA

Ne Komunën e Ulqin janë duke u zhvilluar aktivitetet në ndërtimin e sinjalizimit vertikal. Punimet është duke i zhvilluar kompania “Signalizacija” nga Kroacija e cila punën e ka marrë në tender. Vlera e këtyre punimeve është rreth 32.000 euro. Është një projekt që vite me radhë i ka munguar qytetit tonë.

“Poashtu është duke u ndërtuar ndriçimi publik në rrugën e re, nga restoranti “ Primavera” deri tek rruga e Shtojit. Këto punime është duke i zhvilluar kompania “Ramel” nga Nikshiqi e cila poashtu punën e ka marr me tender. Vlera e këtyre punime është rreth 20.000 euro”, u kumtua për portalin UL-info nga Sekretari per veprimtari komunale dhe mbrojtjen e ambijentit Avdo Dervishi.

Siç kumtoi Dervishi, poashtu është kryer rekonstruktimi i semaforëve në qytet kështu që tani është në funksion i gjithë sinjalizimi. Në ditët e ardhshme do të behet rekonstruktim i trapazanëve ne rrugën ”Mujo Ulqinaku” në gjatësi prej 100 metra gjë që do të bëj qarkullimin më të sigurt të këmbësorëve në atë rrugë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do