Dështoj edhe një tender: KRIPOREN SE DO ASKUSH

Dështoj dhe tenderi i tetë për shitjen e pronës së Kripores. Sipas fjalëve të udhëheqësit të ndërmarrjes më të vjetër të Ulqinit e cila tani është në gjendje falimentimi Millorad Ikovic, as n tenderin e tetë nuk kishte të interesuar për blerjen e kompanisë me çmim prej 204 milion euro.

Ai tha që më vonë do të vendoset për kohën e hapjes së tenderit të ri për shitjen e kësaj ndërmarrje.

Kriporen para 10 viteve në tregun e aksioneve për më pak se një milion euro e bleu “Eurofond-i” i Podgoricës të cilin e kontrollon tajkuni Vesellin Baroviq. Nga viti 2011 kjo kompani e cila sot punëson 72 punëtor është në falimentim klasik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…