PDS: NËSE NUK KA MARRËVESHJE, TË SHKURTOHET MANDATI DHE TË SHKOHET NË ZGJEDHJE

loro-nrekiqKëshilli ekzekutiv i Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin, në mbledhjen e cila u mbajt të martën, e në të cilën morri pjesë dhe anëtarja e Kryesisë së kësaj parti Sanja Vllahoviq, arriti në përfundim që „duhet të bëhet edhe një përpjekje që të arrihet marrëveshja e cila do të rezultojë me bashkëpunimin e të gjithë subjekteve politike nga Ulqini“.

Siç thuhet, vetëm në këtë mënyrë mund të zgjidhen sfidat të cilat qëndrojnë para Ulqinit dhe qytetarëve të tij.

„Partia jonë nuk ka mandat që në mes të dy cikleve zgjedhore apo para përfundimit të mandatit të rregullt të qeverisjes aktuale në Ulqin të zgjedh në mes të partive apo subjekteve politike të caktuara. Këtë të drejtë mund ta kenë vetëm qytetarët e Ulqinit në zgjedhje“, thekson kryetari i Këshillit komunal të PDS-ës Loro Nrekiq.

Ai shtoi që, nëse për cilin do arsye nuk arrihet marrëveshja e të gjithë subjekteve politike, PDS propozon që „urgjentisht të caktohet mbledhja e parlamentit lokal në të cilën do të bihet vendimi për shkurtimin e mandatit dhe do të caktohen zgjedhjet e lokale. Dhe këtë sa më parë që është e mundur, sepse kjo gjendje nuk është në interes të qytetarëve“, tha Nrekiq.

Ai shprehu bindjen që në zgjedhjet e ardhshme lokale PDS do të realizoj rezultat jashtëzakonisht të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT
Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT

Në fillim të javës së ardhshme do të fillojë zbukurimi tradicional i Ulqinit në prag të festave të Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve. Siç mësojmë, qyteti do të dekorohet shumë më larmishëm se në vitet

Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Zyrtari i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Bernard Çobaj, së shpejti do të emërohet i ngarkuar me punë në Ambasadën e Malit të Zi në Prishtinë, mëson Portali Ul-info. Mali i Zi dhe Republika e Kosovës

Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA
Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA

  Nëse dëshironi që dhjetorin dhe festat e fundvitit ti kaloni në bregdet, Ulqini është zgjedhja juaj e duhur sepse kete vit Ulqini do të shëndrrohet në një destinacion feste, festat e fundvitit do

Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit
Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë do të organizojnë veprimtarinë shkencore dhe jubilare “NJË KOMB – NJË GJUHË LETRARE”, me rastin e

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar