DHËNIA E PROVIMIT TË GJUETISË TË MARTËN

Nga ndërmarrja publike për kultivimin e egërsirave lajmërojnë gjuetarët që të martën, me 24 shtator, me fillim në ora 9, do të mbahet Provimi i gjuetisë.

Me Ligjin e gjuetisë është parashikuar që para fillimit të marrjes me gjueti gjuetari-fillestarë me trajnim teorik dhe praktik njihet me gjueti si profesion dhe shkencë shumë disciplinare.

Me qëllim të marrjes më të shpejtë të dijes për gjueti dhe dhënie më të lehtë të provimit, Shoqata e gjuetisë e Malit të Zi në vitin 2003 ka botuar Skriptin për dhënien e provimit të gjuetisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…