Dhoma e tregtisë: ÇMIM PËR PRONARIN E KOMPANISË “REAL ESTATE”

Gani Resulbegoviq, Gano ResulbegovicPronari dhe drejtori i kompanisë nga Ulqini “Real estate” Gani Resulbegoviq është fitues i çmimit për avancimin e menaxhmentit për vitin 2015, të cilin e ndanë Dhoma e tregëtisë së Malit të Zi.

Kjo organizatë më e moçme e punëdhënësve në vend ndanë çmimet prej vitit 1969.

Siç u njoftua, çmimet solemnisht do të ndahen më 21 prill, për Ditën e Dhomës së tregëtisë, në vilën “Gorica”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…