Dhoma e tregtisë: ÇMIMI MË I ULTË I UJIT NË BREGDET ËSHTË NË ULQIN

Kroni, Cesma, Uji, VodaQytetarët e Ulqinit paguajnë çmimin më të ultë të ujit dhe shërbimeve në Bregdet, thuhet në Informatën e Shoqatave të ekonomisë komunale të Dhomës së tregtisë së Malit të Zi.

Siç theksohet, për këto shërbime Ulqinakët dimrit paguajnë 0,9 euro për metër kub, ndërsa verës 20 cent më shumë.

Çmimi i një metër kub ujë, për shembull, në Kotorr është 1,7 euro, ndërsa në Budvë 1,6 euro.

Çmimi më i ultë i ujit është në brendësi të vendit. Në Podgoricë kushton 0,6 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…