Dhuna në familje: RRAHU NUSEN ME DËRRASË, DJALI IA KTHEU ME SHKOP

Nasilje u porodiciNgjarje e pazakontë ndodhi të martën në Ulqin, kur S.D. (73) ka goditur disa herë me dërrasë në kokë bashkëshorten e djalit D.D. (41), e pastaj kjo ja kthej në të njëjtën mënyrë. Në konflikt së shpejti është kyçur edhe T.D. (49) i cili doli në mbrojtje të bashkëshortes së vet D.D. dhe me shkop sulmoi nënën S.D., shkruan “Dnevne novine”.

Tre pjesëmarrësit e këtij konflikti të pazakontë janë marrë në polici dhe prej tyre janë marrë deklaratat mbas çkaje janë lëshuar në liri. Kundër tyre do të ngritën paditë penale për shkak të veprës penale “dhunë në familje”.

Kjo, përndryshe, është kulmi i konfliktit disavjeçar në familjen Durakoviq, të cilët për shkak të kësaj janë pjesë e proceseve gjyqësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…