Dilema: KOALICIONI I GJËRË APO ZGJEDHJET

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425“Asnjë marrëveshje konkrete nuk është arritur. Vazhdojmë me negociata”, mëson Portali UL-info nga pjesëmarrësi i takimit i cili të mërkurën në mbrëmje u mbajt në ndërtesën e komunës së Ulqinit.

Në këtë takim, qëllimi i të cilit ishte përpjekja për të gjetur zgjidhje për tejkalimin e krizës shumë mujore në funksionimin e qeverisjes së Ulqinit dhe zhbllokimi i Parlamentit lokal, kanë marrë pjesë kryetari i Ulqinit dhe lideri i Forcës Nazif Cungu, kryetari i Këshillit komunal të PDS Loro Nrekiq dhe lideri i Partisë demokratike Fatmir Gjeka.

Gjeka para kësaj në Podgoricë ka biseduar me nënkryetarin e PDS Svetozar Maroviq.

Jozyrtarisht mësojmë që PDS preferon që të formohet koalicioni i gjerë të cilin do ta përbënin të gjitha partitë dhe të cilat do të përgatisnin zgjedhjet, derisa Gjeka mendon që është më së miri që sa më parë të shkohet në zgjedhje. “Edhe ashtu jemi në vitin zgjedhor, kështu që shtyrja e votimeve për katër apo pesë, nuk nënkupton praktikisht asgjë”, tha ai.

Një është, megjithatë, e sigurt: pushteti komunal në Ulqin i cili u formua para saktësisht dy viteve nuk ekziston më.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur