Dita Botërore e Mjedisit Jetësor: TË PREMTEN AKSIONI I PASTRIMIT EDHE NË ULQIN

Ulqin, Ulcinj, PanoramaMe aksionet e pastrimit dhe rregullimit të hapësirës, si dhe me mbjelljen e pemëve të ndryshme, 20 Komuna në Mal të Zi, duke përfshirë edhe Ulqinit, do të shënojnë  Ditën Botërore të Mjedisit Jetësor.

Shënimin e kësaj data e organizon Sekretariati i Përgjithshëm i Qeverisë, Bashkësia e Komunave të Malit të Zi dhe Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit.

Aksioni do të organizohet në Plazhin e Madh, me fillim në ora 9, ndërsa të bashkëngjiten edhe përfaqësuesit e vetëqeverisjes lokale, organizatave joqeveritare dhe të gjithë qytetarët e interesuar.

Më herët është paralajmëruar që aksioni do të mbahet të mërkurën, por është shtyrë për shkak të motit të paqëndrueshëm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”