Dita e mësuesit: URIMI I DEPUTETIT SHKRELI

Luigj Shkrela, Ljuidj SkrelaDeputeti në Parlamentin e Malit të Zi Luigj Shkreli uroi mësuesit me rastin e Ditës së tyre.

Në mesazhin e tij ndër të tjera thuhet:

„Të gjithë atyre që kanë zgjedhur profesionin e edukimit të brezave të rinj si profesion që në vete sublimon vlerat më të pastra dhe të shndritshme njerëzore i uroj suksese të mëtutjeshme.

Shëndet të mirë dhe përjetësisht krenar në detyrën Tuaj“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…