Dita e Ulqinit: SEANCA SOLEMNE NË QENDËR PËR KULTURË

Fatmir GjekaMe seancën solemne të kuvendit lokal në Qendër për kulturë sot është shënuar Dita e komunës së Ulqinit. Në mbledhje ishin të pranishëm kryetari i Malit të Zi Filip Vujanoviq, nënkryetari i Parlamentit malazez Sulo Mustafiq, ambasadorët e Kinës dhe Shqipërisë, përfaqësuesit e komunave të Tivarit, Plavës dhe Pejsë, si dhe disa deputet në Kuvendin e Malit të Zi dhe Kosovës. Ndër të pranishmit ishin dhe ish kryetari i Shqipërisë Bamir Topi dhe delegacioni i Shoqatës së Ulqinakëve në Durrës.

Kryetari i komunës Fatmir Gjeka ka thënë që është nder, por edhe përgjegjësi të jesh në krye të vetqeverisjes lokale duke thënë që vetëm me përpjekje të përbashkëta dhe konsensus mund të ndërtohet Ulqini i ri. Ai shtoi që do të punojë për avancimin e marrëdhënieve me Qeverinë e Malit të Zi.

Drejtuesi i KK Fuad Haxhibeti theksoi që pushteti i krijuar pas zgjedhjeve të janarit është shpresë e qytetarëve të Ulqinit.

Është organizuar program i begat kulturo – artistik, ndërsa pas kësaj është organizuar koktej për të gjithë të ftuarit në hotelin „Mediteran“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe kanë një histori prej së

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,

CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 24 qershor, në periudhën prej orës 08 deri në 14,30, pa energji elektrike do të jetë pjesa e Qytetit përballë

Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR
Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR

  Zyrtari i lartë i Partisë Demokratike, Beqir Sella, është kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai është deputet i asaj partie në Kuvendin komunal dhe kryen edhe