Dita Evropiane e Gjuhëve: AMINA DERVISHI NDËR MË TË SUKSESSHMIT NGA GJERMANISHTJA

 

IMG-e612079fba99c0f23f85e050a597323f-VNxënësit e Shkollave Fillore në Mal të Zi, 435 prej tyre, morën pjesë në garën e njohjes së gjuhëve evropiane, ndërsa 15 më të mirët do të vizitojnë ambasadat e Mbretërisë së Bashkuar, Francës, Italisë, Gjermanisë dhe Federatës Ruse në Podgoricë dhe do të fitojnë shpërblime të vlefshme.

Sekretariati i Përgjithshëm i Qeverisë – Sektori për Informimin e Opinionit për Bashkimin Evropian dhe integrimin e Malit të Zi në Bashkimin Evropian, me rastin e 26 shtatorit, Ditës Ndërkombëtare të Gjuhëve, organizoi online garën për nxënësit e klasës së tetë dhe të nëntë të shkollave fillore.

Ndër tre më të suksesshmit në garën online nga gjuha gjermane ishte nxënësja e klasës së 9 të SH.F. “Marshall Tito” nga Ulqini Amina Dervishi, të cilës shpërblimin ia dorëzoi ambasadori i Gjermanisë në Podgoricë Robert Veber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit