Dita më e nxehtë e vitit: NË MESDITË TEMPERATURA 40.5 C!

Sipas matjeve të Entit Hidrometeorologjik të Malit të Zi, kjo e hënë në Ulqin ishte dita më e nxehtë e vitit. Në ora 12 temperatura e matur ishte 40.5 gradë Celzius në hije.

Fryente erë me drejtime veriore, tre meter në second.

Meteorologët për nesër paralajmërojnë mot akoma më të nxehtë. Ky mot i nxehtë, siç thane, do të jetë deri të premten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…