Dje në Shtoj: DY TË RINJ LËNDOHEN RËNDË

Policia, PolicijaDy të rinj nga Ulqini të cilët po ngisnin motoçikletën u përplasën me lopën dje në Shtoj.

Siç mëson Portali Ul-info, me këtë rast u lënduan rëndë, por janë jashtë rrezikut për jetën.

Një nga ato u transferua urgjentisht në Qendrën klinike në Podgoricë, ndërsa tjetri në Risan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…