Dje në Ulqin: TRE AKSIDENTE KOMUNIKACIONI

Policija, stopTë premten në Ulqini ndodhën tre aksidente komunikacioni, por për fat të mirë pa pasoja të rënda. Më së shumti fat kishin, siç shkruan “Dan”, vendasit E.T. dhe S.P. të cilët në orët e para të mëngjesit me “golf 2”, me targa UL-AD 848, goditën gardhin mbrojtës të urës në Port Milenë. Konstruksioni metalik e përballoi goditjen e fuqishme të makinës, rënia e së cilës prej dhjetë metra lartësi mund të kishte pasoja të rënda për ato që gjendeshin në të.

Mbasi që u transportuan me makinën e Urgjencës, atyre iu konstatuan vetëm lëndime të lehta trupore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…