“Dnevne novine”: NË DUKJE ZGJEDHJET E PARAKOHSHME NË ULQIN

Zgjedhjet e parakohshme lokale janë në dukje në Ulqin, shkruajnë “Dnevne novine”. Sipas informatave të kësaj gazete ditore, së shpejti pritet shpërbërja e parlamentit lokal dhe  organizimi i zgjedhjeve në mënyrë që të zgjidhet kriza disa mujore në këtë qytet.

Nga Partia demokratike socialiste për DN kanë thënë që vendimin për zgjedhje do ta sjell këshilli komunal i kësaj partie. Kanë theksuar që një propozim i tillë akoma nuk ka ardhur në Kryesinë e PDS-ës.

Zgjedhjet e parakohshme si të vetmen mundës për tejkalimin e kësaj situate e përmendin përfaqësuesit e gati të gjitha partive politike në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…