„Dnevne novine“: PDS TASHMË ARRITI MARRËVESHJEN E KOALICIONIT

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Ftesës së Partisë demokratike të socialistëve për formimin e pushtetit në Ulqin do ti përgjigjet „Koalicioni bashkë për të ardhmën e Ulqinit“ dhe Unioni demokratik i Shqiptarëve, shkruajnë „Dnevne novine“. Theksohet që koalicioni të cilin e drejton Fatmir Gjeka është në koalicion me PDS-në në nivel shtetëror.

Kryetari i PDS-së dhe kryetari i Ulqinit, siç theksojnë në atë gazetë, Loro Nrekiq, tha që çdo gjë mvaret nga ajo se kush do të ofroj kushte më të mira, gjegjësisht nga ajo se kush do të vendos ml pak kushte për bashkëpunim.

„Akoma nuk është vendosur kush do të jetë në pushtet në Ulqin. Neve na presin bisedime brenda koalicionit, pastaj do të sjellim vendimin për koalicionet paszgjedhore“, tha Gjeka.

Lideri i UDSH-së Mehmed Zenka tha që në këtë parti nuk do të ankohen nëse i ftojnë që të formojnë pushtetin në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…