Dnevne novine: TË GJITHË DALIN VET NË ZGJEDHJE NË ULQIN

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Të gjitha partitë politike do të marrin pjesë vet në zgjedhjet në Ulqin, shkruajnë “Dnevne novine”. Përjashtim është ndoshta vetëm Partia demokratike e Fatmir Gjekes, i cili tha që mundësit janë të mëdha që kjo parti të marrë pjesë në formë koalicioni.

“Presim të bëjmë rezultat të mirë dhe të jemi lista më e fortë në këto zgjedhje”, tha ai.

Funksionari i lartë i PDS-së Luigj Shkrela për këtë gazetë tha që qytetarët e Ulqinit duhet shikojnë Petnjicën dhe ti japin përparësi partive qytetare. “Qytetarët më në fund duhet të kuptojnë që asnjë strukturë politike një nacionale jo vetëm që nuk ka dhënë rezultate por asnjë mandat nuk e ka përfunduar deri në fund”, shtoi ai.

Ai theksoi që pret rezultat të mirë, ndërsa optimistë janë dhe në PSD. “Në tërë Malin e Zi shënojnë rritje të ndjeshme të përkrahjes, sepse votuesit e kanë njohur konsistencën dhe politiken parimore të partisë tonë. Optimizmin e bazojmë edhe në rezultatet që kemi arritur si pjesë e strukturës qeverisëse në Ulqin”, tha shefi i Klubit të këshilltarëve të PSD Skender Elezaga.

Shpresë për sukses kanë dhe në Malin e Zi Pozitiv i cili për herë të parë merr pjesë në zgjedhjet lokale në Ulqin. “Qytetarëve do të ju ofrojmë konceptin e ri të udhëheqjes së qytetit për të cilin jemi të bindur që më në fund mundet ta çoj Ulqinin përpara mbas shumë viteve. Programi jonë, që tani jam i sigurt, do të jetë ndryshe, më cilësorë dhe më afër qytetarëve të Ulqinit”, tha për “Dnevne novine” anëtari i Këshillit komunal të partisë Pozitive Omer Bajraktari duke theksuar që në listë të kësaj parti do të jenë “fytyra të reja me biografi të shkëlqyera”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT
Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT

  E shtuna e 9 korrikut është dita e parë e Kurban apo Haxhi Bajramit, është kumtuar nga Bashkësia Islame. Një ditë më parë, e premte, është dita e Arefatit, sipas besimit islam, një nga ditët më

Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT
Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT

Në Molen e Madhe, nën muret e Kalasë, të martën u shënua solemnisht fillimi i Skenës verore së 35-të me radhë. Ky festival kulturor do të mbahet deri në fund të gushtit dhe në program ka një sërë përmbajtjesh

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko