Donacion për zjarrfikësit: PESË MIJË DOLLAR NGA EMIGRANTI NË SHBA

Zjarri,  PozarPërfaqësuesit e Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit në Ulqin kanë fituar, mbas një sërë lëvdatash për sakrificën e treguar veçanërisht për luftën me zjarrin në Mal të bardh, edhe ndihmën e parë konkrete.

Emigranti nga Krytha në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Qamil Çapriqi, dha donacion me vlerë pesë mijë dollar këtij institucion.

Ai do të përdoret për blerjen e kostumeve mbrojtëse për zjarrfikësit ose ndonjë pajisjeje tjetër e cila është e nevojshme për këtë Shërbim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…